Details

Model Mayhem #:
209376
Last Activity:
Jan 03, 2024
Experience:
Experienced
Compensation:
Depends on Assignment
Joined:
Sep 01, 2006

About Me

I am an artist (paintings, sculptures, installations) and a photographer. I do both artistic work and photography for companies and organizations. I have a studio in Wageningen and besides the digital work I still do some analog photography. I like working with nice people and I prefer working with clear conditions. These ingrediënts help to make better photographs too.

Ik ben kunstenaar en fotograaf. Ik maak autonoom werk en werk in opdracht voor bedrijven en organisaties. Ik heb een studio in Wageningen en werk digitaal en analoog door elkaar.

Naast portretten en modellen fotografeer ik gebouwen en interieurs voor mijn opdrachtgevers. Ik zoek regelmatig modellen voor interieurfotografie en voor commercieel werk. Daarnaast zoek ik regelmatig modellen voor artistiek werk - uiteenlopend van fotografie tot schilderen en tekenen. Ik vind het belangrijk om om een plezierige manier samen te werken - niemand wordt gelukkiger van onaardig doen. En het werk wordt er ook niet beter van. Verder hecht ik aan het maken van duidelijke afspraken.

Verified Credits (0)

Worked with robbert kamphuis? Share your experience and become verified!
Add Credits