US
METRIC

Details

Model Mayhem #:
802418
Last Activity:
Sep 08, 2011
Experience:
Experienced
Compensation:
Depends on Assignment
Shoot Nudes:
Yes
Joined:
Aug 29, 2008
Age:
34
Height:
5' 5"
Weight:
112 lbs
Bust:
36"
Waist:
0"
Hips:
0"
Cup:
D
Dress:
4
Shoe:
8.5
Ethnicity:
Skin Color:
Tanned
See More Details
Eye Color:
Hazel
Hair Length:
Medium
Hair Color:
Blonde
Tattoos:
n/a
Piercings:
n/a

About Me

Thank you so much for visiting my site. Hello all!! I am ready to start shooting again! I just got my boobs done, so I will have new pictures up soon!!!!

HEY MY NAME IS AIRELLE! I AM A VERY OUTOGING AND ENERGETIC PERSON, I LOVE TO MEET NEW PEOPLE AND HAVE A GOOD TIME BUT I AM ALSO DEDICATED TO ANYTHING I PUT MY MIND TO! I HAVE BEEN MODELING OFF AND ON SINCE I WAS TEN AND I ABSOLUTLY LOVE IT! I CANT WAIT TO SEE WHERE IT WILL TAKE ME. :D I JUST RECENTLY GRADUATED AND GOT MY LICENSE TO BE A COSMETOLOGIST, SO I AM ALSO HERE TO FURTHER MY CAREERE IN MAKEUP AND HAIR! I LOVE ANYTHING THAT HAS TO DO WITH FASHION AND BEAUTY! I ALSO RIDE DIRT BIKES AND SNOWBOARD TO HAVE A GOOD TIME!!

I AM INTERESTED IN LINGERIE, BIKINI, BODY PAINTING, CAR SHOWS, PROMOS, & TRADESHOW WORK! I WOULD ALSO LIKE TO DO SOME DIRT BIKE PHOTOS, AND ANTHING FUN AND OUT THERE! I AM ALSO WILLING TO DO TF WORK TO EXPAND MY PORTFOLIO!

IF YOU WISH TO DO A SHOOT OR WORK ON A PROJECT WITH ME JUST SEND ME A MESSAGE I AM VERY FRIENDLY & WILL GET BACK TO YOU AS SOON AS POSSIBLE!
THANKS SO MUCH AND I HOPE TO HEAR FROM YOU SOON!

Verified Credits (0)

Worked with Makenzie Mahyem? Share your experience and become verified!
Add Credits