US
METRIC

Details

Model Mayhem #:
246057
Last Activity:
Mar 31, 2015
Experience:
Very Experienced
Compensation:
Depends on Assignment
Shoot Nudes:
No
Joined:
Oct 22, 2006
Age:
45
Height:
6' 3"
Weight:
79 lbs
Neck:
0"
Sleeve:
0"
Chest:
24"
Waist:
33"
Inseam:
0"
Shoe:
12.0
Ethnicity:
Skin Color:
Brown
See More Details
Eye Color:
Brown
Hair Length:
Long
Hair Color:
Black
Tattoos:
n/a
Piercings:
n/a

About Me

Been out of modeling for a while:p I have been doeing my own stuff i have my own styling and photography company now and its goeing great:) chek my work on http://www.facebook.com/dualleh.abdulrahman?sk=photos#!/media/albums/?id=719853575 . My girlfriend confienced me to do modeling again and i tought why not! As u can see i have a beard now its not that huge anymore but its there. chek out my http://lookbook.nu/dualleh for a more resent look:) iam up for any shoot( except nude:p) if u feel to shoot an older dude, just give a shoooout!!

Verified Credits (0)

Worked with Afrosamorai? Share your experience and become verified!
Add Credits

Tags

Fugue Films · Wardrobe Stylist

Hey, my groovy friend. It's been awhile. I have a few new pics from the latest "Gemini Rising" shoot (it's a music video--very 70's glam rock) in my portfolio you may enjoy.

What has your cool self been up to?

07-06-2009
Poppy Sanchez · Photographer

haha dankje ;) love the hair, als je ooit zin hebt om een shoot te doen laat me weten =)

xoxox

02-26-2009
JT-Photography · Photographer

http://www.modelmayhem.com/casting.php?ccid=268228

10-19-2008
Sander Nagel · Photographer

Hi! Voor een enorme shoot, uiteindelijk 100 modellen, ben ik met spoed op zoek naar nog wat goede 'faces'! In onderstaande tekst kun je precies lezen wat de bedoeling is en een voorbeeld foto van hoe het nu aan het ontstaan is kan ik je toezenden by email als je wil. Ik hoop dat je hieraan mee zou willen werken! Groetjes Sander
****************************************************
Tijdens Gallery, The Travelling Designer Store presenteren wij de foto-expositie van Sander Nagel.
Gallery is de winkel die op diverse secret sports opduikt in Nederland. De eerste editie vindt plaats op 20 en 21 september in de Hilton Ballroom in Rotterdam. Hier zullen een aantal Nederlandse en Buitenlandse labels zich presenteren. Je kunt er terecht voor mooie jurkjes, tassen, accessoires en zelfs stijlvol mode-servies.
Tevens kun je terecht bij de skinbar van Dermalogica voor een huid analyse, relaxen in de lounge onder het genot van een lekkere esspresso of gebakje. En mocht je al toe zijn aan Cocktails, dan kan Campari daar voor zorgen.
Sander heeft een idee geoppert om een wand te 'bekleden' met een reeks portretten. Allemaal frontaal gefotografeerd van modellen (in de dop), mensen uit de modewereld etc. Het idee is om het puur en wit te houden, de foto's zullen daarom ook zwart wit worden, en het gezicht zo puur mogelijk. Blote schouders is een must voor deze serie. Het streven is om minimaal 100 portretten te maken die samen een geweldig geheel vormen. Zie voor zijn werk ook zijn website: www.sandernagel.com
Voor deze expositie zijn wij opzoek naar modellen.
De fotoshoot zal plaatsvinden op woensdag september vanaf 18.00
Het zullen portetfoto's worden met blote schouders. De shoot zal per persoon rond de 5 minuten duren, dus het in principe zo gebeurd. Zorg zelf voor de (neutrale) visagie. Er zijn vigasistes aanwezig om voor de eventuele finishing touch te zorgen, maar gezien het aantal modellen is het bijna onmogelijk iedereen compleet van visagie te voorzien.
We delen de modellen vanaf 18.00 in uur de laatste ronde zal om 21.00 uur zijn. Locatie van de shoot zal zijn op de Meent 119 te Rotterdam.
Mocht je het leuk vinden, mail dan even terug of je kan, dan gaan wij een indeling maken.
Je krijgt dus nog een e-mail met bevestiging en tijdstip.
Geef je dus snel op, dan kun je jezelf bewonderen tijdens de expositie van Sander Nagel op Gallery.
Groeten,
Esme & Vanessa & Sander

Voor meer info, stuur een mailtje naar [email protected]
--
Sander Nagel Photography
[email protected]
www.sandernagel.com

09-06-2008
prince tayo · Model

wassup? how u been man? im in holland.

08-21-2008