Details

Model Mayhem #:
2684985
Last Activity:
Nov 05, 2021
Experience:
Experienced
Compensation:
Depends on Assignment
Joined:
Jun 15, 2012

About Me

Ben beroepsfotograaf, vrij sportief, doe zoveel mogelijk met de fiets.
​Hou van kunst en klassieke muziek.  Ballet, gym, ...
​Mijn baseline : "als eenvoud mag sieren"  en dat trek ik door in zowat alles wat ik doe.

Ben dagdagelijks met fotografie bezig.  Ik organiseer workshops, en geef ook private opleiding.  Ik heb verschillende workshops voor fotoclubs en verenigingen.  Neem gerust contact daarvoor.
Heb enkele prijzen gewonnen met internationale fotowedstrijden.  Ik heb een "QEP" label behaald,  "Qualified European Photographer" uitgereikt door de Europese federatie voor beroepsfotografen.

Ik ben uitsluitend op deze site voor samenwerking die leiden naar artistieke foto's.  Ik gebruik die voor wedstrijden en mogelijk een tentoonstelling.   Ook voor experimentjes met afwijkende belichtingen.
Ik werk hiervoor altijd tfcd.  Je krijgt snel alle foto's in hoge resolutie en mag daar volledig je zin mee doen.  Geen geldverkeer in eender welke richting.  Ik heb niets tegen een begeleider, maar liefst maar 1.
Wat mij absoluut niet interesseerd is glamour en glitter, fashion, lingerie... Ik hou oa van "lelijke dingen" om daar mooie en liefst emotionele foto's van te maken.  Geen make-up en je moet voor mij niet eerst naar de kapper.
​Ervaring is niet nodig, maar ik wil er wel zeker van zijn dat model staan je hobby is en dat je niet uit bent op een eenmalige gratis fotoshoot.
Voor de eerste samenwerking probeer ik soms eens af te spreken voor het bekijken van foto's en te zien of het "klikt".  Dit kan wel eens een uurtje in beslag nemen en soms langer, maar daarna weten we goed wat we aan elkaar hebben.

Welkom, en heel veel fotoplezier

Verified Credits (0)

Worked with Robert Biesemans? Share your experience and become verified!
Add Credits